October 31, 2012

Laman Web Untuk Download Movie

Views

Aku ini pen'download' tegar sejak dari zaman belajar lagi. Dulu masa mula-mula nak download, rasa susah sangat sebab tak reti. Tapi berkat nak amik yang free, aku bacalah kat forum-forum dan download software yang tertentu. Aku kongsi lah tempat laman web selalu aku terjah dan jenguk semata-mata nak sedut movie2 baru...Korang klik sahaja banner2 tersebut.


 
Laman web ini antara tempat favourite aku nak sedut movie2....Pelbagai jenis movie leh download kat sini...Klik sahaja banner kat atas



Laman web ni bernama jieazzmovie.net. Lebih kurang macam team hanna jugak yang mengandungi pelbagai jenis movie.



Laman web dewa tv ini senang nak cari japanese series dan korean series yang terbaru dan terngetop.




DDMF Movie

Collb9 donwload - game pun banyak kat sini

LoaDZoom

0 comments:

Post a Comment [Reply]

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants for single moms